Povečaj pisavoPomanjšaj pisavoNatisni to stran
Prva stran > Vzdrževanje

Vzdrževanje

Ohranjamo uporabno vrednost vašega objekta.

Opravljamo vse vrste vzdrževalnih del na objektih, ki jih upravljamo. Tako na skupnih prostorih, kot tudi v vašem stanovanju.

Vzdrževalna dela na skupnih prostorih

Koristne informacije

Redna vzdrževalna dela

V dogovorjenih rokih in kvalitetno opravljamo vsa vzdrževalna dela, ki jih skupaj s stanovalci predvidimo v vsakoletnem načrtu vzdrževanja.

Nujna vzdrževalna dela

Vsa vzdrževalna dela oz. sanacije okvar, ki so posledica nepredvidenih dogodkov, kot je nastop višje sile, nesreča in podobno. Odlikuje nas hitra odzivnost v primeru tovrstnih situacij, kar velikokrat prepreči nastajanje še večje škode.

Asistenca stanovalcem

Vsem našim stanovalcem nudimo hitro asistenco pri vseh opravilih v zvezi z vzdrževanjem in obnovo stanovanj, majhnimi in velikimi popravili v stanovanju. Rešitev za vse vaše drobne in velike težave na enem mestu:

V nujnih primerih pokličite v naš klicni center na številko 080 34 44 in v najkrajšem možnem času bomo rešili vaš problem.

Urejanje okolice

Dnevno pregledujemo in vzdržujemo čistočo okoli objekta in ob zabojnikih za odpadke ter pripravimo zabojnike za odvoz, organiziramo spomladansko in jesensko generalno čiščenje okolice, zagotovimo redno praznjenje košev za smeti, sprotno čistimo sneg na pločniku pred objektom, na dostopnih in povezovalnih poteh, odstranjujemo led in ledene sveče, po posebni pogodbi zagotovimo tudi pluženje parkirnega prostora.

Za več informacij nas kontaktirajte!


Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...